Dienos pietūs

Penktadienio dienos patiekalai

Šaltieji patiekalai
Morkų ir obuolių salotos 1,30
Šviežių daržovių salotos su šalto rūkymo kumpeliu 2,30
Silkių užkandis su karštomis bulvėmis ir grietine 2,30
Kibinas 1,10
Sriubos
Pievagrybių sriuba 0,90
NATŪRALUS vištienos sultinys su kibinu 1,50
NATŪRALUS vištienos sultinys su batonu ir sūriu 0,90
Naminė šiupininė 1,90
Spanguolių kisielius 0,40
Karštieji patiekalai
Jautienos befstrogenas 4,20
Vištienos kepsnys BAJORIŠKAI 4,10
Tarkuotų bulvių sklindžiai su mėsa 3,60
Kepta anties kulšelė su obuoliais 4,70
Lietiniai su obuoliais  ir grietine 2,80
Užsakius, spaudžiamos natūralios sultys:
Greipfrutų, apelsinų 1,50
Morkų (su grietinėle arba su aliejumi) 1,30