Dienos pietūs

Penktadienio dienos patiekalai

Šaltieji patiekalai
Morkų ir obuolių salotos 1,30
Šviežių daržovių salotos su šalto rūkymo kumpeliu 2,30
Silkių užkandis su karštomis bulvėmis ir grietine 2,30
Kibinas 1,10
Sriubos
Pertrinta moliūgų sriuba 0,90
NATŪRALUS vištienos sultinys su kibinu 1,50
NATŪRALUS vištienos sultinys su batonu ir sūriu 0,90
Naminė šiupininė 1,90
Spanguolių kisielius 0,40
Karštieji patiekalai
VENGRIŠKAS jautienos guliašas 4,20
Tarkuotų bulvių sklindžiai su mėsa 3,60
Gabale kepta kiaulienos sprandinė su krienais 4,20
Vištienos suktinis su sūrio ir sviesto įdaru 3,90
Lietiniai su obuoliais  ir grietine 2,80
Užsakius, spaudžiamos natūralios sultys:
Greipfrutų, apelsinų 1,50
Morkų (su grietinėle arba su aliejumi) 1,30